Min räddare i nöden

Det har blivit ett mindre rabalder bland kommentarerna på Calles blogg. Tydligen har någon vid namn "Sussi" anlänt till min räddning och svarat på en del negativa kommentarer.

Nu verkar det vara så att man uppfattar det här som att jag har tagit "Sussi" som mitt alias och försvarar mig själv. Icke. När jag ser kommentarer skrivna på det sättet blir jag inte stött. Någon har använt en del av sin värdefulla tid för att skriva vad de tycker om mig. All press is good press. Men Sussi, som någon har kommenterat, "hugger likt en pitbull på stereoider". Så sant.

Sussi: Din psykiskt störda SnakePlisken Wannabe! Antagligen har du blivit Beaten-Repeatedly-With-A-Ugly-Stick så mycket att du tappat din enda hjärncell, din slemmiga amöba.  ...Du skriver som ett arsel med rännskita!

Den här kvinnan, vem hon nu är, är otroligt rolig. Jag önskar faktiskt att jag hade skrivit detta underbara, men jag vågar inte ta äran för det. Jag vill inte bli ovän med Sussi.

Parisa - Denna kvinnan bidrog till en meios en gång i tiden. Googla det.

Kommentarer
Postat av: Emma

oj vilken kommentar!

bra blogg :)

2008-09-25 @ 13:19:21
URL: http://bernad.blogg.se.se
Postat av: Emma

oj vilken kommentar!

bra blogg :)

2008-09-25 @ 13:19:44
URL: http://bernad.blogg.se/
Postat av: Kitty

Hahaha, vilken kommentar : )

Shysst blogg btw! : )

Kram

2008-09-25 @ 13:23:12
URL: http://thekittycats.blogg.se/
Postat av: Therese

Villd u ha en ny design? Min kompis lottar ut en som är riktigt snygg. Hon har även gjort min :) Hennes blogg är:http://ilky.blogg.se

2008-09-25 @ 15:54:36
URL: http://tessanvbg.blogg.se/
Postat av: Evelina

Kolla in buyorsell.blogg.se, där kan du sälja gamla kläder, skor etc. Helt GRATIS är det att lägga ut annonsen! Samtidigt som du kan leta efter något som passar just dig:)

2008-09-25 @ 15:58:27
URL: http://buyorsell.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0