Det som tidigare censurerats!

image48

Parisa

image49

Madde

Vissa steker på segelbåtar, vissa steker på Maria Pol.

Hej!

Ikväll åker jag och Linn ut och seglar. Vi ska fira valborg i strömma, för att sedan ta oss vidare mot Finnhamn, Sandhamn och någon annan liten ö. Detta kommer göra att jag och Linn inte kommer att kunna uppdatera bloggen  på fyra dagar! Oh my god! how are you gonna survive!?

Jag lämnar härmed över HELA ansvaret till Parisa och Camilla... Det känns lite jobbigt, det gör det...
Ha en jävligt trevlig valborg, och försök att undvika Maria Pol!


                            
                                  = UNDVIK!


/Madde

sii

Det var längesen jag skrev och har visserligen inte gjort det många gånger.. hehe.
Därför fick jag mig en utskällning av araben och dvärgen, eller kan inte påstå att det var en utskällning utan det lät mer som ett mesigt pip från en nykläckt fågelunge.

Då är det valborg  imorn då och medans alla är ute och super skallen av sig så är jag och madde ute på en hälsosam seglingstrip. Jag pluggade till ett idrottsprov och det stod tydligen att det skulle vara bra att vistas i naturen, but why??

Det ska faktiskt bli väldigt mysigt och vi ska nå Finnhamn, Sandhamn, Strömma ( ligger nästan på fastlandet kan man säga så det blir att åka ut i skärgården :P) och till en vik någonstans på någon ö.  Efter resan kommer ni se hur jag och madde ser ut som två telletubbies i överlevnadsdräckterna.. haha det är en syn det kan ja lova. KAn avslöja att madde får ett jättestort ass... pimpassparadise! haha

Jag hörde verkligen veckan uttryck av en tjej igår som va 7 år. Hon gick och höll om en kompis och utbrast:
"Slippa skolan, å va med polarn!"
 hon va verkligen jättesöt!


image47

                                Linn

th(ue)sday

Fan vad irriterad jag blir. Så fort prisonbreakfångarna har rymmt (ifs igen för typ 58;e gången) så är det säsongsvslutning! Ja menar, programmet har hållt på i typ 2 år är det inte dags för en liten härlig avrundning..? Eller? (frågan tillängnad Linn främst )

Blir fortfarande lätt tagen när jag tänker på att Wentworth Miller tydligen är bög.. det är hårdsmält..

Ikväll är det andra avenyn iallafall!(denna gång tillängnat Madelene). Sådan där härligt pinsam svensk serie som får än att vrida sig i soffan. "Hästen" haha, det säger väl endå allt om hur farlig serien och dess budskap är tex.

valborg tomorrow, mys
pussi, Camilla

Jag skulle hellre vara tjockisen

image45

/Madde

AAAAAAAAAAAAAHHHHHHHH!!!

Visst, utan SL:s bussar, tåg och tunnelbanor, så skulle vi fått gå och vandra runt halva stan för att ta oss någonstans. Vi skulle antagligen få jävligt ont i fötterna på grund av detta, och antagligen också få knarka voltaren pga våra onda ryggar som följd.

MEN, SL är ungefär lika bra som lakrits är gott...

Imorse skulle jag åka med pendeltåget från Bålsta till T-centralen. Först stannar tåget av okänd anledning i Jakobsberg, där den står stilla i ungefär 5 minuter. Ingen klagar, alla pendlare verkar vara vana vid detta, och läser lungt vidare sina Metro tidningar. Själv sitter jag på nålar, suckar och stönar...

Ungefär 20 minuter senare så är tåget precis på väg att göra entré till T-centralen. Då STANNAR tåget, hör och häpnad! Där står vi, ungefär 20 meter från perrongen, och väntar i ytterligare 10 minuter. Nu börjar folk faktiskt titta sig lite irriterat omkring. Själv sitter jag på nålar, suckar och stönar...

Nåväl detta är sådant som kan hända.

När jag efter en god lunch med mina vänner,  ska bege mig hemåt, så inträffar något ytterst ovanligt. (väldigt ironisk) Det blir stopp i tunnelbanan! Tänka sig!

Jag ska till Vårby Gård, men i Bredäng säger plötsligt en mörkröstad man i högtalarna att vi måste gå av i Sätra, och att alla tåg mot Norsborg kommer tas ur trafik. Vi får veta att inga fler tåg på väldigt länge kommer gå mot Norsborg över huvudtaget.  Han talar också om för oss att det kommer gå ersättningsbussar. Okej, lite småirriterade beger sig jag och mina ca 300 medpassagerare mot ersättningsbussarna på Sätras torg.  Där står vi och väntar. Och väntar. Och väntar. Inte fan kommer det några helvetes ersättningsbussar!

Efter ungefär 30 minuter får jag nog. Jag beger mig ensam, men bestämt tillbaka till tunnelbanestationen för att leta reda på någon att fråga om bussarna (och att skälla ut). Men kan ni tänka er, då går tunnelbanetågen igen!Tack SL,  ni är ett stort jävla skämt!

image44/Madde

God natt, bloggen

Dream the same thing every night                                                                          
I see our freedom in my sight
No locked doors no windows bared                                                         
No things to make my brain see scared                                         
Sleep my friend and you will see
That dreem is my reality
They keep me locked up in this cage
Can they see that´s why my brain says rage

- Metallica: Welcome Home (Sanitarium)

image42

Parisa

Karlavagnen nästa

Linn och Madde läser Millenniumböckerna och några andra deckarromaner, trots att det inte är deras cup of tea. Camilla läser "Tillsammans är man mindre ensam" med Anna Gavalda, vilket blev en bra film med Audrey Tautou.
Jag har inte läst en bok som producerats under de senaste decennierna på flera månader. Nyligen var det "Jane Eyre" av Charlotte Brontë och nu håller jag på att avsluta "Förnuft och Känsla" av Jane Austen. Jag läser alltså samma sorts böcker som min mormor läste när hon var i min ålder, fast många många år senare.

Är jag en kärring?Parisa

Idioter

Sitter och mumlar för mig själv och vaggar fram och tillbaka och låter ångesten och ilskan rinna av mig. Det händer att jag tar tag i närmast liggande objekt och slänger det i väggen, hårt, och sedan ryter till med någonting lejonliknande. Jag ser svart. Bokstavligt talat, då jag har dragit för alla persienner och gardiner och täppt igen minsta lilla ljuskälla, släckt livet. Jag sitter och tänker över bästa sätt att skada dem som skadat mig och flinar ondsint och något galet i min ensamhet. 

Inte riktigt så illa. Men närapå.

 

Pappa har bytt ut sin dator och lämnat in sin gamla laptop med "Some kind of monster, disc 2" i datorn. Sjukt arg.

Parisa

Oroa dig inte för morgondagen, i övermorgon är den över.

Jag har väldigt mycket att göra i skolan med nationella prov framöver, ett flertal omprov, presentationer och grupparbeten som ska redovisas. Hemma har jag också en rad saker jag måste göra, mitt rum är ett bombnedslag (städteknik á la Parisa håller inte särskilt länge), jag har inga rena kläder, jag har ett helt rum fullt av skit som måste slängas.Men, det är fint väder ute och jag vill gå ut.

Logiskt?

Man ska följa sitt hjärta.
image38

Parisa


Hej hopp!

Jag och mina kära kollegor inom denna blogg har varit lite dåliga med att uppdatera idag! Så vad ska vi göra åt den saken? Jo, vi ska uppdatera!

Jag såg den svenska klassikern Sällskapsresan idag. Den är HELT underbar! Jag måste faktiskt skryta med om att jag faktiskt kan i pricip ALLA repliker i den där filmen utantill, (huruvida det nu är bra eller dåligt får ni bedöma själva).

Den klassiska tönten Stig Helmer Olsson, den hypade norsken Ole, den hjärtsjuke Gösta med ett hett temperament, de två snygga singel bruttorna, och Alkisarna på jakt efter Pepes Bodega. Detta blandat med väldigt mycket "typiskt svenskt" gör denna film till vad den faktiskt är. BÄST!


image37


 


/Madde


Lunch med brudarna

För att preppa inför en otroligt intensiv (?) idrottslektion åt vi en god lunch på Sandy's vid Medborgarplatsen. Jag, Madelene och Linn satt i solen/blåsten och åt varsin sallad, Camilla var på lektion. Tönt.

Vi är bra vänner, så vi klarar lätt av att vara tysta med varandra. Vi väljer bara att inte vara särskilt tysta, för att det blir roligare så. Jag passade på att ta lite bilder på mina heta vänner då de vräkte i sig, under den stund då vi var sällsynt tysta.

image34

Parisa

Att göra när man är naken

Finns det något tråkigare än att duscha? Bada är ju skönt men tar alldeles för lång tid, tyvärr. För att få tiden att gå så gör jag alltid något som gör det till ett lite speciellt ögonblick, då jag tar tid till mig själv och njuter.

Jag sjunger! Jag har tre favoriter som alltid går på repeat i duschen..

Metallica - The Unforgiven (bra text)

Erykah Badu - Call Tyrone

Mauro Scocco - Sarah

Tidlöst!

Parisa


Ännu en dag på Jensen gymnasium.

Jaaaa du, då sitter man här igen, det är visserligen inte ovanligt eftersom att vi måste spendera ca 200 dagar om året på denna horibla plats. Åtminstone känns det så när man sitter å vet att det är 6 veckor och 2 dagar kvar till skolavslutningen! jösses!

Har historia och istället för att sitta och söka på google om Sofiakyrkan sitter jag å läser på aftonbladet.  Läste att klass 9A jublar för att ha klarat av att nå de höga betygen! Gratiis ungar nu vet ni vart indien ligger, GRATTIS! Eller snarare grattis skolan grattis för första gången har ni en klass där 95% är behöriga till gymnasiet!


Är inte dem sjukt lika alla tre! Garva som fan när jag såg dem!

image33


Linn

Avslut

En vecka har kommit och gått och jag har inte uträttat någonting av större betydelse. Uppgifter i skolan att göra, tvätthögen växer, dammet ligger kvar och det gör även håret nere i duschbrunnen. Som vanligt tänker jag att nästa vecka ska jag vara effektiv och produktiv utan att behöva stressa.

Jag kommer antagligen att ligga i parken med Milla.
Parisa

lovely (sun)day

Då sitter man här nu igen, söndag. Småfettig i håret och med lagom tunga ögonlock (too much information?)..
'Just ida e jag stark, just ida mår ja bra'.. nja, men ja e stolt! varför?
Jag har köpt mig ett ekologiskt linne! känns rätt bra actually. På tal om actually, Love actually e världens mysigaste film!
Undra vad mina järnkollegor gör denna härliga söndag, school tomorrow bitches.

Camilla

Kickan


Madde må vara ca 10 cm kortare än oss andra när det kommer till längd och många cm mindre i sin storlek. Men hon kompenserar det med att vara opretentiös, rolig, snäll, omtänksam, ärlig och det bästa med Madde är att hon är sig själv, med allt vad det innebär.

Den där hysterin efter att ha kollat i ena fickan och inte funnit sina nycklar för att hitta dem i den andra fickan.
Nyfikenheten från hennes sida som har lett till en hel del retsamheter från, främst, mig och Linn.
Att hon blir så uppgiven och känner sig hopplös inför utmaningar.

Men det blir aldrig tråkigt eller stelt med lilla kickan, Madelene. Som en gång när vi satt och larvade oss en del och skulle säga roliga lines på engelska. Jag och Linn började med grejer som man kanske fnissar lite åt och sen var det Maddes tur och det blev det sista för vi kunde inte sluta skratta.

Madde: Nu är det min tur! Men du måste fråga, WHY, okej?
Aja.
Madde: I want to go to a party with boys.
Parisa: Why?
Madde: Coz I want they to lick my poozay.
Tack för allt kickan/ Parisa

Vår älskling

What's not to love?

Björn underhåller sin familj, och han gör det så bra.

Madde

Some kind of monster

Ytterligare bevis på att jag är snuskig: Närmaste x antal minuter skall spenderas på toaletten tittandes på Metallicas "Some kind of monster".

image20

Parisa älskar Kirk


Söndagssysslor

Jag förmodar att Camilla är och lirar match någonstans i Stockholms ytterkanter och äger med sina fot- och bollsfärdigheter medan Linn antingen cashar in pengar eller hänger ute på tomten och gör knutar. Madelene leker med bootylicious Klara (måste älska den där blöjrumpan) och Ida "Nasty Girl" (innehållet i blöjan). Parisa, då?

När det är fint väder ute blir jag alltid inspirerad att ta mig an olika projekt. Jag är inte typen som omedelbart rusar ut på närmaste gröna äng med en vårig klänning då jag saknar tillgång till vårig klänning samt grön äng, konstgräs räknas ej. Förra våren rensade jag i vårt förråd nere i the basement och denna vår har jag destomer att göra, då jag inte gjort ett skit under det här året som gått.

Idag : rensa ur och städa kylskåpet.

Är det inte lovely?

image18
image19

I min familj dricker vi inte vatten eller mjölk, eller vad nu den genomsnittlige arabsvensken har i sitt kylskåp. Vi släcker törsten med Gordon's Gin.

Gordon's Gin är ett utsökt, torrt gin med smak av anis, trä och rönnbär från det skotska höglandet. Kostar endast 349:- på närmaste Systembolag. Rekommenderas varmt! (KACHING!)

Parisa

Very funny!

Checka denna asroliga soffa!
Hahahahaha!/Madde

Denna underbara sommar

Vintern i Sverige är en enda lång väntan på den efterlängtade sommaren. Den enda anledningen till att folk överlever denna kalla pina, är just den ofantliga längtan till varmare tider. För visst är det så, att så fort solens strålar får den minsta värmande effekt, så flockas människorna ute på gatorna, i stadens parker och vid hamnarna. Folk steker i sina nyinköpta solbrillor, käkar chokladglass och springer runt halvnakna på stan. Detta är något som de flesta förknippar den svenska sommaren med.

MEN detta är också en stark glorifiering av sommaren. Jag ska nu påminna er om sommarens stora plågor, (som vi varje vinter förtränger och glömmer bort)


1: Pollenallergin: Den äter sig in i våra röda, kliande ögon, täpper igen våra näsor och får våra halsar att svullna igen. Gräspollen, björkpollen, hasselpollen, ekpollen... Det är bara att välja själv...

2. Insekter: Visst är det mysigt att umgås i det gröna gräset med polarna, kanske sippandes på en kall Coca-cola? Ja, ända tills du upptäcker en armé av kittlande myror innanför klänningen, eller hittar en sprattlande geting i din Coca-cola!

3. Beachen: Ingen jävel kan väl allvarligt mena att de faktiskt GILLAR att vara på stranden. Väl i vattnet är det väl okey, men den långa vandringen mellan handduken och vattenbrynet i en minimal bikini, är ju förfärlig. Det är här man undrar varför man inte använde sitt kort på SATS lite oftare under våren, och varför man åt den där chokladmuffinsen veckan innan.

4. Sanden: Den här punken tillhör egentligen den föregående, men är så pass horibel så den får en alldeles egen plats. När man lämnar tryggheten i vattnet och går upp mot handduken igen, så kommer det massa äcklig sand mellan tårna. Det blir strävt, äckligt och ljudet när man rör på tårna påminner starkt om frigolit som dras mot den svarta tavlan. Vidrigt!

5. Svetten: Visst är det underbart att sitta i ett sjukt varmt och syrefattigt rum på sommaren? Visst är det underbart att stå bakom en tjock gubbe som fullständigt stinker av sötsliskig svett i matkön? Svar: NEJ!


Ut och njut av den kommande sommaren!

/Madde

Love With The Proper Stranger


Såg just en fantastisk film på TV4 Film, från 60-talet. Jag satt och zappade mellan kanalerna efter "Vi i femman" och stannade till på den här filmen. Med i filmen var en petite brunett med kattögon och en stilig man med kostym och brylékräm. Det var alltså Natalie Wood och Steve McQueen. Jag började gråta sex gånger, på ett ungefär. Det är ett riktigt bra betyg på en sjukt bra film.

Den hette "Love with the proper stranger" och handlar om hur en katolsk, ogift kvinna blir med barn och sedan försöker göra abort. Abort var förbjudet på den tiden och att vara ensamstående mamma var nästan lika tabu. Den här snygge mannen (kissade fyra gånger) och den söta, till synes oskuldsfulla kvinnan spelar känslosamt och äkta. Se den!

image16

Parisa

Solbränd


Jag har gått utan smink de senaste dagarna för att försöka suga åt mig lite bränna då jag annars är likblek. Idag kände jag mig riktigt brun men jag litar inte på mig själv så det gällde att söka bekräftelse.

På Ekilla fotbollsplan ca 1400:

Jag: Du, ser jag brun ut? Bara lite, kanske?
Spinkig 14-årig kille: Lika brun som mitt bajs.

Jag: ...Aa, men det funkar. Tack.


Parisa

image14

Jag gillar det rent


Jag hade lite bråttom idag då jag skulle åka ut till brorsan och köra fotboll. Men jag var tvungen att städa innan och jag hade som sagt, inte mycket tid. Jag tänkte visa upp mina tekniker för att städa och få rent, så snabbt som möjligt.

image7  image9
Före


image10image11
Efter

image12

image13

Metod

Parisa

Bob MarleyThere is only one word to say:
Legend

/Madde

We will follow the Sun

Hejsan!


Detta blir mitt första inlägg som jag skriver för egen hand!
Vädret den här veckan har vart underbart, och ingen har väl kunnat undgå att få lite brun (läs: röd) färg i ansiktet? Själv har jag till och med besökt solarieöarna en gång den här veckan, så förhoppningsvis har jag fått lite färg i fejset.

Idag har jag vart ute och ridit i solskenet, firat min farmors 60-årsdag med en toaster från OBH Nordica, och grillat majskyckling och feta tomater på grillspett. Alltså en väldigt lugn men händelserik dag.
/Madde

Första för mig

Är det någon mer som är trött på storstadens överdrivna mängd av stressade människor? Okej att sitta och mysa på kajen men när det kommer till presentshopping och man inte har en aning om vad man ska köpa och fantasin ligger begravd på någon annan planet, då är det lite mer pain..

Av alla timmar i stan hittade jag en handduk till min kära vän där det stod: "För musen och det som är under blusen". Yey..ungefär som förra året dårå, då blev det toapapper föreställandes 1000kronors sedlar. 

cam

That's how we do it, Ön.

Linn.  Tha Schlinn. Från Ön.

Linn är en vänlig själ. Hon menar alltid väl och är social och trevlig. Dessutom är hon blond, har gröna ögon och är sjukt snygg (jag skulle inte banga). Linn vill aldrig göra någon illa. Vid första anblick så ser man allt detta men oj, vad det ligger mer under ytan.

Nu ska jag inte förstöra den här bilden av en moderat blondin som bor i Stockholms skärgård med kärnfamiljen, har villa, stor tomt, fyrhjuling, moppe och båt. Jag ska förstärka den.

Parisa: Vad hände i helgen då?
Linn: Jo, det var bra men...(varpå Linn ser sig omkring, det kan faktiskt finnas någon som inte borde höra det hon är på väg att säga) det var en massa (följande ord viskandes) kineser på Ön.

När Linn sagt detta spritter hon till och tittar en gång till om det KAN finnas någon kines som kan ta illa upp av att det fanns personer av delad nationalitet på Ön. Sedan fnissar hon, men tyst.

image15 
Ön.


Parisa

Järngänget


Vi är the gang of the (Fe).

Camilla "Tha Prilla"

Linn "Tha Schlinn"

Madde "Tha Maddosh"

Parisa "Tha Arab"

Linn briljerar


Vi diskuterar gårdagens derby AIK-DIF.

Linn: Han var ju inte så bra den där spelaren igår...
Madde: Vem?
Linn: Vene vad han heter, nåt konstigt namn.
Madde: Men hur lät det, vad tror du?
Linn: Vänta... Barack Obama, kanske.

...

Madde: Du menar Rajalakso.

Notera att Linn ska föreställa en DIF-supporter.

Whole lot of woman and a whole lot of tasty food

Big women, we heat in the winter and we shade in the summer.

image6

Nya slim-tricket. Kastruller.

Parisa

New York, New York.


Min pappa har bokat biljetter åt (sig själv), mig och hans flickvän. Vi ska åka till New York, Manhattan. Jag tänker köpa jättemycket kläder, skor, väskor, smycken, underkläder, smink, hudvård, hårvård och jag tänker göra manikyr, pedikyr, vaxning, ansiktsbehandling för 1/3 av det svenska priset.

Hakar:

1. Vi ska inte bo på Manhattan, vi ska bo i New Jersey. Förvisso 10 min med t-bana ifrån Manhattan, men fortfarande (!) inte på Manhattan. Pappas bror, som bor i USA, kom med sina trailerparkfasoner och insisterade på att vi skulle bo på ett hotell utanför Ön (nej, Linn, inte Tynningö) för att spara pengar. Det är mycket billigare, absolut, men det är inte jag som betalar så det skiter jag i. Det finns tydligen swimmingpool i källarn och frukost ingår. Valross som jag är, kommer jag inte doppa min feta stortånagel i den nerpissade bassängen och bör inte heller uppmuntras till att inta en amerikansk frukost. Comprends?!

2. Jag har inte skaffat jobb.
Inget jobb = inga pengar.
Inga pengar = inga saker.
Däremot!
Pappa = pengar.
Dock!
Pappa = Snål. Måste ändå skaffa jobb.

Återkommer, stay tuned.
Parisa
image5
Där kommer jag inte att bo.Har han string under dräkten?


Jag tränar på gym några gånger i veckan. Man försöker ju. Det kan kännas lite tråkigt ibland och det blir ofta så att jag skiter i det. Men, någonting som peppar mig till att besöka det gamla löpbandet och kolla The Days of Our Life är den svarte bögen. Han är så grym.

Han är medelålders, ca 1,80 lång, ganska kraftigt byggd, är skallig och har ringar i öronen. Han är iförd en tajt blå dräkt som är djup i ringningen i på bröstet och på ryggen. I midjan har han ett tjockt läderbälte (som de flesta gymmarkillar har, fattar inte varför) och jag misstänker ett gäng strumpor i skrevet.

Se denna man framför er och föreställ er sedan att han står och dansar samba på trappmaskinen. Trappmaskinen är en maskin där man står och trampar på två plattor och man försöker att inte nå marken, man går alltså i trappor. Den här, underbare, mannen står på de här plattorna med hög volym i lurarna och dansar på ett dramatiskt och graciöst sätt.

De som inte sett honom förr (folk som inte tränar ofta, han är där nästan varje dag) blir chockade och stirrar. De stirrar öppet, för de märker att han inte bryr sig. Han kör sin grej. För att han är så galet grym.  

Parisa                                                                

image4 Pedagogiskt, nuh?

Fin dag


Det är fint väder ute och solen är precis på rätt ställe då den lyser i ansiktet på mig. Sitter och kollar på Nyhetsmorgon och ska snart göra mig iordning för skolan. Men jag är den typen som alltid kommer för sent, så det kommer nog dröja ett tag.

Jag kommer förmodligen inte kunna få njuta av solen idag, men igår låg jag tre-fyra timmar i parken vid Medis så jag kan leva med att jag håller mig inne idag. Det blir en lång dag. Jag har lektioner från 11.15 fram till 16.20, varav två timmar matte. Vi får se om solen är kvar när jag kommer ut. Får ju träffa Järngänget iallafall.

Parisa

Maddosh och Schlinn


Ni kanske vill veta lite mer om vilka ve e därför beskrev vi varandra med några fina ord! Enjoy!


M esig                        L utfisk
A pnörd                      I  llaluktande
D allrig                       N äsvis
D värg                        N ördig
E lak                          

Skräckupplevelse


Gårdagens morgon blev helt förstörd. Alla mina planer gick i stöpet.

Allt var getingens/humlans/skalbaggens fel. Vi kallar den för insekten.

Jag har fobi, eller känner hat, för fåglar och insekter. Av olika anledningar, men det orkar jag inte skriva om. Hursomhelst, jag ska gå in i köket för att röja upp disk o.s.v. efter ett inte så lyckat experiment (ärtsoppa i mixer, jag tror Nigella lurar mig) och mitt på vårt kära laminatgolv befinner sig en fet, äcklig insekt. Kroppen är lurvig och jättetjock och så har den små, korta ben. Hur kom den in?!

Jag får panik och ropar (läs:hysteriskt gallskriker) efter min bror som är hemma. Hans första lösning var att slänga en tidning på insekten men då han står för långt ifrån och tidningen egentligen är ett utrivet uppslag, flyger tidningen iväg och insekten sitter kvar, oberörd och äger oss.

Det andra försöket gick ut på att slänga en handduk på insekten och sedan trampa lite random på handduken. Jag själv vågar närma mig och bankar på den med sopskyffeln och hushållspappershållaren (långt ord, håll och håll) och jag sluter mig till att den är död. Det måste den bara vara. 

När det blir dags för mig att försöka mig på att städa igen så lyfter jag handduken för att slänga liket. Vad upptäcker jag då om inte en levande insekt, högst levande sådan! 
Springer in i rummet, drar på mig brorsans skjorta, slänger ner ett skärp i väskan, tar nycklarna och skorna och springer ut i farstun. Drar ett djupt andetag och låser dörren.

Parisa

BTW: Pappas kompis trampade sönder insekten och jag får inga pengar för att jag lämnade all disk.

Lathund för uppsatsskrivning

Jag älskar att skriva uppsatser. Under tiden som jag skriver dem är jag antingen sjukt seg och disträ, eller så sitter jag och pepprar klyftiga formuleringar och chockar mig själv. Eller vad sägs om: "det enda som återstår är att ta bort Kina från snabbuppringning och lägga till -CP i telefonlistan". Min historielärare kommer att bli stolt, liksom jag är stolt.  (Jag fick sämst betyg på den här uppsatsen, kan jag ju berätta i efterhand)

Men det bästa är ändå att smyga in sköna grejer bland allt ordbajseri. Just ordbajseri , t.ex.
Jag hade lite tråkigt så jag valde att skriva in en underrubrik, det blev någonting såhär:

Analys (Quand tu fais de caca, mais avec des mots au lieu de caca)

Fri översättning: Analys (När du bajsar, fast med ord istället för bajs)

Det skulle min franskalärare gilla. Liksom jag gillar det.

Parisa

Rape


Rape is such a harsh word.

Why not call it surprise sex?Parisa

Tjabba, Tjena, Hallå!


Godmorgon!
Madde och Linn här. Vi sitter på datakunslapen och gör mest ingenting. Vår andra vän sitter på Spanska som hon avskyr med sin lärare Hector som brukar skrika "FIITTTAA", och en annan är hemma med halsont :/

Datakunskapen = döden kan vi bara tala om. Här är det en frisk blandning mellan Techno, Bob Marley och hårdrock! Najs!


Hej då!


Dagens person:


Tito Beltran... Så jäävla sexig! Kolla bara på ögonbrynen! Raaawwrr!

RSS 2.0