Det finns stora, och det finns små problem.

Två minuter till avgång och jag stod på perrongen. Väntade. Försökte se upptagen ut med hörlurar i öronen för att framgångsrikt kunna undvika de andra tågresenärerna. Då såg jag någonting som jag aldrig hade lagt märke till om jag som vanligt behövt klämma mig igenom stängande tunnelbanedörrar.

En hylla i Selectaautomaten sticker ut. Förstår ni vad det innebär? Om man väljer någonting ovanför eller från den hyllan, kommer det att fastna. Total förödelse. Skrik och gråt. Jag förevigade det för att framtida generationer ska undvika onödigt lidande.
Parisa

Kommentarer
Postat av: The One And Donny

Klockrena länkar. Krig har börjats för mindre saker än en kexchoklad.Är inte Puckon (Puckot?) i glas förresten? Känns ju en aning riskabelt.Jaja, nu ska jag börja ladda för serien Generation Fett på tv3. Godnatt.

2008-09-23 @ 00:29:43
URL: http://le-faux-pas.blogspot.com
Postat av: CC

Jag vill bara säga att jag vet hur det känns. Jag har varit med om detta. Jag var sugen, jag lade 15 kr och tryckte på knappen för såna där bruna marabochokladkulor. Påsen fastnade och jag ringde till supporten. Jag förväntade mig att någon skulle komma och ta ut den för mig men nej, någon annan människa som skulle köpa nästa gång skulle få dubbelt upp. Kul för honom. Jag själv fick gå hem tomhänt och fortfarande sugen.

2008-09-23 @ 15:10:06
Postat av: pfoskariot

gör bara inte samma misstag som mig och knuffa ut den. fick 2 civilpoliser på mig direkt ;) bra blogg förövrigt

2008-09-23 @ 19:11:42
URL: http://pfooskariot.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0